Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 2 de juny del 2014

Trobada a Barcelona Escola Sant Jaume i Immaculada Concepció

El passat divendres 16 de maig els alumnes de l'escola Immaculada Concepció van rebre als alumnes de l'escola Sant Jaume de la FEP.
Vam començar la trobada al pati de l'escola fent uns jocs de coneixença per tal de després agrupar-nos en parelles (un de cada escola) i començar l'itinerari per la mansana de la Discòrdia.
Després d'esmorzar ens vam dirigir cap al Passeig de Gràcia on els alumnes de l'escola Immaculada Concepció van fer de guies turístics als alumnes de l'escola Sant Jaume de la FEP.
Els van explicar les diferents característiques de les cases que vam observar: la casa Batlló, la casa Amatller, la Pedrera i la casa Lleó Morera.
Vam dinar als jardinets del Palau Robert i després vam tornar a l'escola per tal de fer al pati uns altres jocs.
Finalment els alumnes de l'escola Sant Jaume de la FEP van fer entrega als seus "guies turístics" d'un punt de llibre personalitzat per tal que tinguessin un record de la jornada.
Va ser un dia molt divertit i tant uns com els altres van gaudir molt i van disfrutar de la jornada.
Agraïm i valorem la possibilitat d'haver pogut tenir aquesta trobada. Pensem que tant uns com altres vam enriquir-nos del mutu coneixement.
Guardarem aquesta experiència per sempre al nostre cor.
GRACIES als nens i als profes per haver-ho fet possible.

Aquí teniu l'àlbum de fotografies del dia

Premeu sobre la imatge per veure'l

 https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=116241871655025751716&target=ALBUM&id=6015456927697613921&authkey=Gv1sRgCJaa4Kfjz7ahVw&feat=emailCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada